Sutjeska dočekuje Prijedor

U subotu od 19 časova u Foči igra se utakmica drugog kola Prvenstva Republike Srpske. U goste ekipi Sutjeske dolazi Prijedor, a iskustva u posljednjih nekoliko sezona nam govore da će utakmica biti neizvjesna i zanimljiva do samog kraja.

Prva liga Republike Srpske
2. kolo
Subota, 28. 10. 2017. u 19 časova

                            

Očekuje nas jako teška utakmica protiv odlične ekipe Prijedora. Oni su dosta podmladili ekipu, doveli nekoliko veoma dobrih igrača i sigurno da će i ove sezone biti kandidat za sami vrh tabele. Sa druge strane, mi smo napravili anlizu naše prve utakmice. Upozorili smo igrače na greške kojih je bilo dosta u prvom kolu i čitave sedmice vrijedno trenirali, kako bismo ispravili iste i dočekali utakmicu maksimalno spremni koliko je to moguce u ovom momentu. Očekujem sudar dvije mlade ekipe željne dokazivanja, veliku energiju sa obje strane i naravno pobjedu svoje ekipe. Moram javno da pohvalim sve igrače, izuzetno se trude, treniraju jako dobro i siguran sam da će u subotu dati sve od sebe da dođemo do prve pobjede što protiv odlične ekipe Prijedora neće biti lako. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i da nas podrži, jer mislim da smo to svojim ponašanjem i rezultatima u prethodnih par sezona zaslužili”, rekao je trener Sutjeske Milenko Ivanović.

Podrška sa tribina našim momcima u ovom susretu je veoma bitna, jer je ekipa kasno formirana i još uvijek nije na odgovarajućem fizičkom nivou. Pružimo im vjetar u leđa i budimo šesti igrač našem klubu kao i do sada.